Olli_Lappalainen_studiolindell.jpg
OLLI LAPPALAINEN

Olen 31-vuotias Oulusta kotoisin oleva diplomi-insinööri. Porvooseen muutin 2017 urheilun sekä töiden perässä ja olen viihtynyt erinomaisesti. Vapaa-aikani kuluu lähinnä eri urheilulajien parissa. Pyöräilyn ja jääpallon lisäksi lajirepertuaariin kuuluvat esimerkiksi tennis, jalkapallo sekä muut pallopelit.

 

Porvoossa innostukseni pyöräilyyn nousi uudelle tasolle. Täällä on loistavat olosuhteet pyöräilyyn ja tiet sekä maisemat ovat hyvässä kunnossa. Vuonna 2019 päätin aloittaa kisaamisen sillä kilpailijan luonteeni vaati päästä testaamaan omaa tasoani muita vastaan. Voitinkin ensimmäisen kisani, joka oli Ole Wackströmin muistoajo Kat3-luokassa.

 

Jääpalloa olen pelannut koko ikäni ja lajin aloitin muistaakseni 7-vuotiaana Oulussa. Olen pelannut pääsarjajääpalloa Suomessa nyt noin 15 kauden ajan ja edelleen kipinää pelaamiseen löytyy.

 

Jääpallossa pääsarjapelilukumääräni tulee ensi kaudella ylittämään 300 pelattua peliä. Olen koko jääpallourani pelannut maalivahtina. Olen saavuttanut junioreissa 2 Suomen mestaruutta (A- ja B-juniorit) ja pääsarjatasolla myös 2 Suomen mestaruutta (2014 Oulun Luistinseurassa ja 2020 Porvoon Akilleksessa).

 

Pyöräilijänä tavoitteeni on kehittyä  tasolle, jossa pystyn kisaamaan Elite-luokassa. 

 

Parhaat saavutukseni

                      

                      Jääpallo

                      

Suomen Mestaruudet

  • 2014 Oulun Luistinseura

  • 2020 Porvoon Akilles

 

Suomen Cup voitot

  • Porvoon Akilles 2019

  • Porvoon Akilles 2020

 

Seuran vuoden pelaaja

  • Oulun Luistinseura 2011-2012

 

Pyöräily

 

Kat3 voitto Ole Wackströmin Muistoajo 2019