top of page
Janne_Vallgren_studiolindell.jpg
JANNE VALLGREN

Olen 24-vuotias maantiepyöräilijä Haminasta. Monipuolinen urheilu on kuulunut elämääni jo lapsuudesta alkaen. Olen harrastanut maantiepyöräilyä aktiivisesti muutaman vuoden ajan jalkapalloharrastuksen tultua päätökseensä. Kesä 2019 oli minulle vasta ensimmäinen vuosi lisenssiajajana ja kilpailinkin pääosin kategoria 2 -kilpailuissa. Tänä vuonna sain paljon oppia kilpailujen luonteesta ja vaatimuksista. 

 

Vahvuudekseni kilpailuissa on osoittautunut vahva loppukiri. Toisaalta oma matkavauhti lienee suurin kehityskohde tulevalle treenikaudelle. Syksyllä alkanut valmennussuhde Kari Myyryläisen kanssa lupaa varmasti kehitystä tällä saralla. Tavoitteenani on tulevalla kaudella kehittyä edelleen pyöräilijänä ja edistää Akilleksen elite -joukkueen menestystä. Toivon, että pääsen joukkueeseen hyvin sisälle ja odotankin muihin joukkuetovereihin tutustumista harjoitusleireillä.

 

Koulutukseltani olen prosessitekniikan insinööri ja työskentelen teollisuuden alalla vuorotyönjohtajana. Urheilun ja vuorotyön yhdistäminen aiheuttaa omat haasteensa niin treenaamisen kuin kilpailuihin osallistumisen kanssa.

 

Kauden 2019 sijoituksia:

 

  • Porvoon Kuntoajo sija 1.

  • Tavastia 3 days -maantie-etappi (kat 2) sija 2.

  • Bioracer Evoc GP (kat 2) sija 3.

  • Hyrylän ajot (kat 2) sija 7.

  • Lahden Royal -ajot sija 10.

bottom of page