Jesper_Lindahl_studiolindell.jpg
JESPER LINDAHL

Olen 23-vuotias pyöräilijä. Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävien kanssa ja luonnossa, frisbeegolfin tai vaellusten parissa. Myös oma urheilu-urani on alkanut luonnosta, aloitin suunnistuksen 5-vuotiaana ja sitä harrastin aktiivisemmin 19-vuotiaaksi. 

Myös juoksussa ja hiihdossa on tullut kilpailtua. Maastopyöräilystä kiinnostuin yläasteella ja sen jälkeen kokeilin pyöräsuunnistusta. Lajin parissa olin nuorten maajoukkueessa muutaman vuoden kunnes alkoi kiinnostus pyöräilyä kohtaan kasvamaan. Pyöräilyyn jäi koukkuun ja tykkään siitä todella paljon, mutta muut lajit ovat hyviä treenimuotoja ja mukavaa vaihtelua.

 

Tavoitteeni on jatkossakin kehittyä pyöräilijänä. Olen muutaman vuoden aikana kehittynyt paljon ja uskon että käyrä on ylöspäin. 2020 vuoden tavoite on pärjätä kansainvälisissä kisoissa ja saavuttaa voitto kotimaisessa kisassa. Tulevaisuuden tavoitteeni on SM-mitali maantieltä. 

 

Koen myös tärkeänä olla mahdollisimman hyvänä esikuvana nuorille, motivoida ja inspiroida nuoria liikkumaan. Haluan että teoillani on merkitys ja että urheilu-urani voi olla syy miksi nuori aloittaa harrastamaan jotain liikuntaa.

 

2019

 

XCO U23 SM-kulta

Maantie U23 SM 5. 

Rosendahl GP 2.

Syysetapit 3 etappi, kolmas.

2018 

Maantie U23 SM  6.

 

Pyöräsuunnistus

 

Nuorten MM-kulta (viesti 2017)

Nuorten EM kultaa ja hopeaa (viesti 2015 ja 2017).

Paras henkilökohtainen sijoitus 4. EM (2017).

6 kpl SM-Kultaa, 5kpl muita SM-mitalia.