top of page
Jesper_Lindahl_studiolindell.jpg
JESPER LINDAHL

Olen 24-vuotias pyöräilijä. Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävien kanssa, luonnossa tai esimerkiksi frisbeegolfin parissa. Myös oma urheilu-urani on alkanut luonnosta, aloitin suunnistuksen 5-vuotiaana ja sitä harrastin aktiivisemmin 19-vuotiaaksi. 

Myös juoksussa ja hiihdossa on tullut kilpailtua. Maastopyöräilystä kiinnostuin yläasteella ja sen jälkeen kokeilin pyöräsuunnistusta. Lajin parissa olin nuorten maajoukkueessa muutaman vuoden kunnes alkoi kiinnostus pyöräilyä kohtaan kasvamaan. Pyöräilyyn jäi koukkuun ja tykkään siitä todella paljon, mutta muut lajit ovat hyviä treenimuotoja ja mukavaa vaihtelua.
 
Tavoitteeni on jatkossakin kehittyä pyöräilijänä. Olen muutaman vuoden aikana kehittynyt paljon ja uskon että käyrä on ylöspäin. 2022 vuoden tavoite on pärjätä kansainvälisissä kisoissa ja saavuttaa voitto kotimaisessa kisassa. Tulevaisuuden tavoitteeni on SM-mitali maantieltä. 
 
Koen myös tärkeänä olla mahdollisimman hyvänä esikuvana nuorille, motivoida ja inspiroida nuoria liikkumaan. Haluan että teoillani on merkitys ja että urheilu-urani voi olla syy miksi nuori aloittaa harrastamaan jotain liikuntaa.


2021
National Championships Finland TTT 3rd. Halssila MTB 1st.
Rosendahl GP 6th., Ahvenisto GP 7th. 
2020
​Rosendahl GP 2nd.  National Championships Finland TTT 2nd.
Kerkkoon Ajot 5th., Syysetapit 5th. 
Kymiring Pyöräily 4th., Filter Kuusalu (Estonia)  5th. Halssila MTB 2nd.


2019
 
XCO U23 SM-kulta
Maantie U23 SM 5. 
Rosendahl GP 2.
Syysetapit 3 etappi, kolmas.

2018 

Maantie U23 SM  6.
 

Pyöräsuunnistus
 
Nuorten MM-kulta (viesti 2017)
Nuorten EM kultaa ja hopeaa (viesti 2015 ja 2017).
Paras henkilökohtainen sijoitus 4. EM (2017).
6 kpl SM-Kultaa, 5kpl muita SM-mitalia. 
 

 

bottom of page