top of page

KUMPPANIMME

Yhteistyökumppaneidemme on tärkeää ilmastonmuutoksen hillitseminen ja nuorten urheilijoiden tukeminen.  Yhdessä poljemme jo lähiaikoina joka päivä tuhansien kilometrien edestä parempaa tulevaisuutta meille kaikille.
PORVOON ENERGIA
iu.jpeg

Porvoossa on palanut sähkövalo jo

yli sadan vuoden ajan. Tänään Porvoon Energia tuottaa maailman puhtainta energiaa. Sähköä ja lämpöä tehdään auringosta, tuulesta, virtaavasta vedestä ja metsästä.

Porvoon Energia lähtee mukaan

koko henkilökuntansa voimin 

liikkumaan ilmaston hyväksi.

www.porvoonenergia.fi

KOTKAMILLS
52764689_640330046398274_232096917536060

Kotkamills on kokenut ja vastuullinen globaali kumppani, joka valmistaa innovatiivisia tuotteita uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta. Tuote- valikoimamme kuuluvat elintarviketur-valliset kuluttajakartongit, ekologinen laminaattipaperi Absorbex®, ja ekologiset puutuotteet. Valmistamme myös kokonaan kierrätettäviä AEGLE® ja ISLA®kartonkeja, joiden vesipohjainen polymeeridispersio korvaa kokonaan muovin pakkauskartongeissa ja ruokateollisuudessa. 

 

Kaikki tuotteemme ovat ympäristö-ystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää. Muovittomat pakkauskarton-kimme vastaavat moneen yhteiskun-nalliseen haasteeseen, kuten arvokkai-den materiaalien pysymiseen kierto-taloudessa ja luonnon roskaantumisen estämiseen.

www.kotkamills.com

Artikkelikuva.jpg
ENSTO

Parempaa elämää sähköllä. Kestävästi. Ensto tarjoaa älykkäitä sähköistysratkaisuja sähkönjakeluverkkoihin, rakennuksiin, laivoihin ja sähköiseen liikenteeseen.

www.ensto.fi

LINNUNMÄKI
Unknown-2_edited.jpg

Eläinklinikka Linnunmäki on toiminut vuodesta 2010 ja se on erikoistunut lintuihin, jyrsijöihin, matelijoihin sekä erilaisiin eksoottisiin nisäkkäisiin. Otamme vastaan myös tavallisempia lemmikkieläimiä kuten koiria ja kissoja. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi. 

www.linnunmaki.fi

K.A. STENDAHL
7000000256.jpeg

Tavoitteemme on tarjota sinulle kattava valikoima laadukkaita tuotteita LVIS-teknologiassa sekä laaja toimittajien verkosto kaikkialla Suomessa. 


Olemme palvelleet yli viiden vuosikymmenen ajan sekä korkealaatuisten tuotteiden että asennusten parissa. Meidän avulla saat täsmällisiä neuvoja juuri tarvitsemastasi tuotteesta.

www.kastendahl.fi

KELLO- JA KULTASEPÄNLIIKE 
OLLE ANDERSSON OY
image-3.32891.ff7111735c.jpeg

Kello ja Koruliike Olle Andersson on Porvoossa palveleva kultasepänliike.

 

Meiltä saat kellot, korut ja palkinnot kaiverruksineen. Teemme erilaiset kultasepäntyöt ammattitaidolla ja korjaamme myös mekaanisia kelloja. 

Yritys on vuonna 1968 perustettu perheyritys, jonka isä Olle aloitti ja pojat Finn ja Kim tulivat mukaan.

Olle Andersson Oy on vuosien ajan toimittanut palkinnot ja mitalit Akilleen järjestämiin pyöräkilpailuihin.

www.olleandersson.fi

AKTIA

Visiomme on olla "Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja." 

Aktian tavoitteena on olla vakavarainen ja luotettava kumppani taloudelliseen hyvinvointiin- Ajattelemme pidemmälle. Yritysvastuuohjelman lisäksi  Aktian vastuullisuustyötä ohjaavat valitut YK:n kestävän kehityksen teemat, kuten. ilmasto-politiikka, ilmastoriskien arviointi sekä WWF:n Green Office -periaatteet ja ESG-politiikka vastuulliseen sijoittamiseen.

www.aktia.fi

BILIA
maxresdefault.jpg

Bilia Oy Ab toimii pääkaupunkiseudulla Volvo henkilöautojen jälleenmyyjänä. Bilia on Volvo Car Finland Oy Ab:n tytäryhtiö. Bilian toimintaa ohjaa visio, joka on olla oman alueensa halutuin ja menestyvin autoilun asiakaspalvelu-organisaatio. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristöarvot ja olemme edelläkävijä niiden toteuttamisessa.  Haluamme tarjota vapautta liikkua henkilökohtaisella, kestävällä ja turvallisella tavalla.  Noin 50 prosenttia Volvon valmistamista ja myymistä autoista on sähköisiä vuoteen 2025 mennessä.

Me Volvolle luomme innovaatioita paremman elämän puolesta. Keskitymme sinuun ja ympäröivään maailmaan.

www.bilia.fi

bc10dda700442b43_800x800ar.jpg
HAKEVUORI

Hakevuori Oy tuottaa uusiutuvaa bioenergiaa siivoamalla teiden varsia ja kaatamalla metsistä metsän kasvua haittaavat energiapuut, jotka se hakettaa hakevoimaloiden sähkön tuotantoa varten.  Toimialaan kuuluu energiapuun hankinta, haketus, tienvarsihaketus, hakkeen myynti, puunhankinta, puunkorjuu sekä puunmyynti. 

www.hakevuori.fi

STOLT RUNNING
D-3Ic-mW4AE__9X.jpg

Stolt on suomalaisvetoinen Lontoossa toimiva reppuvalmistaja, joka on keskittynyt kehittämään korkealaatuisia tuotteita erityisesti pyöräilijöille ja juoksijoille. Yrityksen visiona on kannustaa kaupunkilaisia liikkumaan päivittäin mahdollistamalla työmatkojen taittamisen joko pyörällä tai jalan. Työmatkaliikunta sekä edistää ihmisten omaa terveyttä että on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

www.stoltrunning.com

PORVOON AUTOPALVELU
images.jpeg

Porvoon Autopalvelu haluaa olla alueensa paras täyden palvelun autotalo, jolla on  kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. 

 

Porvoon Autopalvelu on kasvava autoalan palveluyritys, jonka palvelut ovat pala palalta laajentuneet kattamaan useimmat autoiluun liittyvät palvelut. Aidosti paikallisena ja todellisena täyden palvelun talona yritys haluaa ensisijaisesti tarjota kaikki autoilijan tarvitsemat palvelut vaivattomasti, nopeasti ja ensiluokkaisella palvelukokemuksella. 

www.porvoonautopalvelu.fi

STUDIO LINDELL
Valkolakit2.jpeg

Sanoin kuvaamatonta valokuvaustyötä jo yli 40 vuotta.

Valokuvauksessa intohimonamme on tehdä ihmisille ikimuistoisia kuvia, joista on iloa pitkään.

Teemme työtämme sydämellä. Saimme lahjaksi Antero -isältämme tinkimättömän työnteon taidon. Samoin isämme perua on kunnianhimomme, jonka innostamana luomme ainutlaatuisia kuvia asiakkaidemme elämän tapahtumista – Lindellin tiimi on Sinun ja perheesi mukana arjessa ja juhlassa.  

www.studiolindell.fi

MAHRO
download.jpg

Mahro on vuonna 1992 perustettu, Porvoossa toimiva, teollisuuden kunnossapitotöitä tarjoava yritys. Mahron perusarvoihin kuuluvat 

asiakastyytyväisyys, toiminnan jatkuvuus, laadun jatkuva parantaminen, turvallisuus, 

vastuullisuus ja henkilöstön työhyvinvointi. Mahro haluaa panostaa parempaan ympäristöön ja nuorten liikuntaan.

www.mahro.fi

BOREALIS
iu.jpeg

Borealis Polymers Oy on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. 

 

Borealiksen valmistamia polyolefiinituotteita käytetään monissa tärkeissä muovisovelluksissa, jotka ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Borealis toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa ja tarjoaa innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia muoviratkaisuja, jotka lisäävät lopputuotteiden turvallisuutta, keveyttä, kustannustehokkuutta ja eri osien yhteensopivuutta.

 

Borealiksen edistykselliset polyolefiinit auttavat säästämään energiaa arvoketjun jokaisessa osassa ja tehostavat luonnonvarojen käyttöä.

www.borealisgroup.com

SPECIALIZED
lsi2fsuejzk4ptl4hjwa.jpg

Specialized on polkupyöräalan johtava innovaattori. Yritys luo jatkuvasti uutta ja parempaa pyöräilyteknologiaa. Specializedin motto on ollut alusta alkaen "innovoi tai kuole".

 

Specializedilla me tiedämme, että polkupyörillä on voima parantaa elämää ja muuttaa maailmaa.  Pyörien valmistaminen kuluttaa kuitenkin resursseja ja synnyttää jätettä, meidän tehtävämme on koko ajan arvioida toimintaamme ja löytää kestävämpiä keinoja valmistaa yhä parempia pyöriä.

www.specialized.com

PORVOON PYÖRÄKESKUS
Porvoon-pyorakeskus-1.jpg

Vuonna 1998 perustettu perheyritys on keskittynyt pyöräilyn edistämiseen Porvoon seudulla. Sen omistajat Nina ja Kimmo Karhu henkilökuntineen ovat Akilles Green Teamin tukijoita ja kaluston toimittajia. Yritys on Specialized-pyörämerkin valtuutettu edustaja. Kimmo Karhu on Suomessa Specializedin kouluttama  Body Geometry Fittingin huippuasian-tuntija, joka sovittaa pyörät niin Akilles Green Teamin kuin asiakkaidensa tarpeisiin. 

www.porvoonpyöräkeskus.fi

MOPRIM
shutterstock_165826010s.jpeg

Moprim kehittää tekoälyä ja koneoppivia algoritmeja ihmisten ja kulkuvälineiden tunnistamiseen.

 

Moprimin data-as-a-service ratkaisu sopii erityisen hyvin liikkumisdatan keräämiseen ja analysointiin puettavan älykkyyden laitteista kuten matkapuhelimista ja rannetietokoneista.

Moprimin älykäs ja oppiva järjestelmä tunnistaa matkapuhelimen kiihtyvyysantuntereista tarkasti, miten ihminen liikkuu pyöräillen, juosten, kävellen vai autolla, bussilla tai junalla. Moprimin asiakkaita ovat palveluntarjoajat, kuten Akilles Green Team.

www.moprim.com

RESISTENTIA
Pyoraily_kuvituskuva.jpeg

Resistentia on uusi palvelu tavoitteellisille harjoittelijoille.

Oletko milloinkaan miettinyt miten harjoittelet? Entäpä onko mielessäsi käynyt, että harjoittelusi tulokset voisivat olla paljon paremmat mikäli sinulla olisi käytössäsi harjoitussuunnitelma?

Me Resistentiassa autamme sinua harjoittelemaan paremmin. Oletpa sitten kisoihin tähtäävä huippu-urheilija tai tavoitteellinen kuntoilija, voimme auttaa sinua. Resistentian palvelu on tarjota sinulle oma henkilökohtainen huippuvalmentaja.

DNA
DNA_LOGO.jpg
PUNKHELSINKI
Punkhelsinki_logo.png

Punkhelsinki on suomalainen, työntekijöidensä omistama täyden palvelun luova suunnittelu- ja mainostoimisto.

Meidät tunnetaab mukavana ja suoraviivaisena kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja toiminta ripeätä.

Jos kaipaat ratkaisuja, jotka erottuvat massasta, puhuttelevat yleisöä ja johtavat toimintaan, niin suosittelemme lämpimästi itseämme.

www.punkhelsinki.fi

SEAL COLONY
SEAL_COMAPNY_LOGO_BLUE.png

Porvoolainen markkinointiin ja konseptointiin keskittynyt täyden palvelun toimisto.  Ammattitaitoista palvelua rennolla asenteella, jargonia ja horinaa väistellen. Erikoistunut fantastisten tarinoiden ja tekstien tuotantoon. Seal Colony teki myös nämä nettisivut.

www.sealcolony.fi

Yhteistyökumppaneidemme on tärkeää ilmastonmuutoksen hillitseminen ja nuorten urheilijoiden tukeminen.  Yhdessä poljemme jo lähiaikoina joka päivä tuhansien kilometrien edestä parempaa tulevaisuutta meille kaikille.
PORVOON ENERGIA
iu.jpeg

Porvoossa on palanut sähkövalo jo

yli sadan vuoden ajan. Tänään Porvoon Energia tuottaa maailman puhtainta energiaa. Sähköä ja lämpöä tehdään auringosta, tuulesta, virtaavasta vedestä ja metsästä.

Porvoon Energia lähtee mukaan

koko henkilökuntansa voimin 

liikkumaan ilmaston hyväksi.

www.porvoonenergia.fi

KOTKAMILLS
52764689_640330046398274_232096917536060

Kotkamills on kokenut ja vastuullinen globaali kumppani, joka valmistaa innovatiivisia tuotteita uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta. Tuote- valikoimamme kuuluvat elintarviketur-valliset kuluttajakartongit, ekologinen laminaattipaperi Absorbex®, ja ekologiset puutuotteet. Valmistamme myös kokonaan kierrätettäviä AEGLE® ja ISLA®kartonkeja, joiden vesipohjainen polymeeridispersio korvaa kokonaan muovin pakkauskartongeissa ja ruokateollisuudessa. 

 

Kaikki tuotteemme ovat ympäristö-ystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää. Muovittomat pakkauskarton-kimme vastaavat moneen yhteiskun-nalliseen haasteeseen, kuten arvokkai-den materiaalien pysymiseen kierto-taloudessa ja luonnon roskaantumisen estämiseen.

www.kotkamills.com

Artikkelikuva.jpg
LAMOR

Parempaa elämää sähköllä. Kestävästi. Ensto tarjoaa älykkäitä sähköistysratkaisuja sähkönjakeluverkkoihin, rakennuksiin, laivoihin ja sähköiseen liikenteeseen.

www.ensto.fi

LINNUNMÄKI
Unknown-2_edited.jpg

Eläinklinikka Linnunmäki on toiminut vuodesta 2010 ja se on erikoistunut lintuihin, jyrsijöihin, matelijoihin sekä erilaisiin eksoottisiin nisäkkäisiin. Otamme vastaan myös tavallisempia lemmikkieläimiä kuten koiria ja kissoja. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi. 

www.linnunmaki.fi

K.A. STENDAHL
7000000256.jpeg

Tavoitteemme on tarjota sinulle kattava valikoima laadukkaita tuotteita LVIS-teknologiassa sekä laaja toimittajien verkosto kaikkialla Suomessa. 


Olemme palvelleet yli viiden vuosikymmenen ajan sekä korkealaatuisten tuotteiden että asennusten parissa. Meidän avulla saat täsmällisiä neuvoja juuri tarvitsemastasi tuotteesta.

www.kastendahl.fi

KELLO- JA KULTASEPÄNLIIKE 
OLLE ANDERSSON OY
image-3.32891.ff7111735c.jpeg

Kello ja Koruliike Olle Andersson on Porvoossa palveleva kultasepänliike.

 

Meiltä saat kellot, korut ja palkinnot kaiverruksineen. Teemme erilaiset kultasepäntyöt ammattitaidolla ja korjaamme myös mekaanisia kelloja. 

Yritys on vuonna 1968 perustettu perheyritys, jonka isä Olle aloitti ja pojat Finn ja Kim tulivat mukaan.

Olle Andersson Oy on vuosien ajan toimittanut palkinnot ja mitalit Akilleen järjestämiin pyöräkilpailuihin.

www.olleandersson.fi

AKTIA

Visiomme on olla "Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja." 

Aktian tavoitteena on olla vakavarainen ja luotettava kumppani taloudelliseen hyvinvointiin- Ajattelemme pidemmälle. Yritysvastuuohjelman lisäksi  Aktian vastuullisuustyötä ohjaavat valitut YK:n kestävän kehityksen teemat, kuten. ilmasto-politiikka, ilmastoriskien arviointi sekä WWF:n Green Office -periaatteet ja ESG-politiikka vastuulliseen sijoittamiseen.

www.aktia.fi

BILIA
maxresdefault.jpg

Bilia Oy Ab toimii pääkaupunkiseudulla Volvo henkilöautojen jälleenmyyjänä. Bilia on Volvo Car Finland Oy Ab:n tytäryhtiö. Bilian toimintaa ohjaa visio, joka on olla oman alueensa halutuin ja menestyvin autoilun asiakaspalvelu-organisaatio. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristöarvot ja olemme edelläkävijä niiden toteuttamisessa.  Haluamme tarjota vapautta liikkua henkilökohtaisella, kestävällä ja turvallisella tavalla.  Noin 50 prosenttia Volvon valmistamista ja myymistä autoista on sähköisiä vuoteen 2025 mennessä.

Me Volvolle luomme innovaatioita paremman elämän puolesta. Keskitymme sinuun ja ympäröivään maailmaan.

www.bilia.fi

bc10dda700442b43_800x800ar.jpg
HAKEVUORI

Hakevuori Oy tuottaa uusiutuvaa bioenergiaa siivoamalla teiden varsia ja kaatamalla metsistä metsän kasvua haittaavat energiapuut, jotka se hakettaa hakevoimaloiden sähkön tuotantoa varten.  Toimialaan kuuluu energiapuun hankinta, haketus, tienvarsihaketus, hakkeen myynti, puunhankinta, puunkorjuu sekä puunmyynti. 

www.hakevuori.fi

STOLT RUNNING
D-3Ic-mW4AE__9X.jpg

Stolt on suomalaisvetoinen Lontoossa toimiva reppuvalmistaja, joka on keskittynyt kehittämään korkealaatuisia tuotteita erityisesti pyöräilijöille ja juoksijoille. Yrityksen visiona on kannustaa kaupunkilaisia liikkumaan päivittäin mahdollistamalla työmatkojen taittamisen joko pyörällä tai jalan. Työmatkaliikunta sekä edistää ihmisten omaa terveyttä että on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

www.stoltrunning.com

PORVOON AUTOPALVELU
images.jpeg

Porvoon Autopalvelu haluaa olla alueensa paras täyden palvelun autotalo, jolla on  kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. 

 

Porvoon Autopalvelu on kasvava autoalan palveluyritys, jonka palvelut ovat pala palalta laajentuneet kattamaan useimmat autoiluun liittyvät palvelut. Aidosti paikallisena ja todellisena täyden palvelun talona yritys haluaa ensisijaisesti tarjota kaikki autoilijan tarvitsemat palvelut vaivattomasti, nopeasti ja ensiluokkaisella palvelukokemuksella. 

www.porvoonautopalvelu.fi

STUDIO LINDELL
Valkolakit2.jpeg

Sanoin kuvaamatonta valokuvaustyötä jo yli 40 vuotta.

Valokuvauksessa intohimonamme on tehdä ihmisille ikimuistoisia kuvia, joista on iloa pitkään.

Teemme työtämme sydämellä. Saimme lahjaksi Antero -isältämme tinkimättömän työnteon taidon. Samoin isämme perua on kunnianhimomme, jonka innostamana luomme ainutlaatuisia kuvia asiakkaidemme elämän tapahtumista – Lindellin tiimi on Sinun ja perheesi mukana arjessa ja juhlassa.  

www.studiolindell.fi

MAHRO
download.jpg

Mahro on vuonna 1992 perustettu, Porvoossa toimiva, teollisuuden kunnossapitotöitä tarjoava yritys. Mahron perusarvoihin kuuluvat 

asiakastyytyväisyys, toiminnan jatkuvuus, laadun jatkuva parantaminen, turvallisuus, 

vastuullisuus ja henkilöstön työhyvinvointi. Mahro haluaa panostaa parempaan ympäristöön ja nuorten liikuntaan.

www.mahro.fi

BOREALIS
iu.jpeg

Borealis Polymers Oy on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. 

 

Borealiksen valmistamia polyolefiinituotteita käytetään monissa tärkeissä muovisovelluksissa, jotka ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Borealis toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa ja tarjoaa innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia muoviratkaisuja, jotka lisäävät lopputuotteiden turvallisuutta, keveyttä, kustannustehokkuutta ja eri osien yhteensopivuutta.

 

Borealiksen edistykselliset polyolefiinit auttavat säästämään energiaa arvoketjun jokaisessa osassa ja tehostavat luonnonvarojen käyttöä.

www.borealisgroup.com

SPECIALIZED
lsi2fsuejzk4ptl4hjwa.jpg

Specialized on polkupyöräalan johtava innovaattori. Yritys luo jatkuvasti uutta ja parempaa pyöräilyteknologiaa. Specializedin motto on ollut alusta alkaen "innovoi tai kuole".

 

Specializedilla me tiedämme, että polkupyörillä on voima parantaa elämää ja muuttaa maailmaa.  Pyörien valmistaminen kuluttaa kuitenkin resursseja ja synnyttää jätettä, meidän tehtävämme on koko ajan arvioida toimintaamme ja löytää kestävämpiä keinoja valmistaa yhä parempia pyöriä.

www.specialized.com

PORVOON PYÖRÄKESKUS
Porvoon-pyorakeskus-1.jpg

Vuonna 1998 perustettu perheyritys on keskittynyt pyöräilyn edistämiseen Porvoon seudulla. Sen omistajat Nina ja Kimmo Karhu henkilökuntineen ovat Akilles Green Teamin tukijoita ja kaluston toimittajia. Yritys on Specialized-pyörämerkin valtuutettu edustaja. Kimmo Karhu on Suomessa Specializedin kouluttama  Body Geometry Fittingin huippuasian-tuntija, joka sovittaa pyörät niin Akilles Green Teamin kuin asiakkaidensa tarpeisiin. 

www.porvoonpyöräkeskus.fi

MOPRIM
shutterstock_165826010s.jpeg

Moprim kehittää tekoälyä ja koneoppivia algoritmeja ihmisten ja kulkuvälineiden tunnistamiseen.

 

Moprimin data-as-a-service ratkaisu sopii erityisen hyvin liikkumisdatan keräämiseen ja analysointiin puettavan älykkyyden laitteista kuten matkapuhelimista ja rannetietokoneista.

Moprimin älykäs ja oppiva järjestelmä tunnistaa matkapuhelimen kiihtyvyysantuntereista tarkasti, miten ihminen liikkuu pyöräillen, juosten, kävellen vai autolla, bussilla tai junalla. Moprimin asiakkaita ovat palveluntarjoajat, kuten Akilles Green Team.

www.moprim.com

RESISTENTIA
Pyoraily_kuvituskuva.jpeg

Resistentia on uusi palvelu tavoitteellisille harjoittelijoille.

Oletko milloinkaan miettinyt miten harjoittelet? Entäpä onko mielessäsi käynyt, että harjoittelusi tulokset voisivat olla paljon paremmat mikäli sinulla olisi käytössäsi harjoitussuunnitelma?

Me Resistentiassa autamme sinua harjoittelemaan paremmin. Oletpa sitten kisoihin tähtäävä huippu-urheilija tai tavoitteellinen kuntoilija, voimme auttaa sinua. Resistentian palvelu on tarjota sinulle oma henkilökohtainen huippuvalmentaja.

DNA
DNA_LOGO.jpg
PUNKHELSINKI
Punkhelsinki_logo.png

Punkhelsinki on suomalainen, työntekijöidensä omistama täyden palvelun luova suunnittelu- ja mainostoimisto.

Meidät tunnetaab mukavana ja suoraviivaisena kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja toiminta ripeätä.

Jos kaipaat ratkaisuja, jotka erottuvat massasta, puhuttelevat yleisöä ja johtavat toimintaan, niin suosittelemme lämpimästi itseämme.

www.punkhelsinki.fi

SEAL COLONY
SEAL_COMAPNY_LOGO_BLUE.png

Porvoolainen markkinointiin ja konseptointiin keskittynyt täyden palvelun toimisto.  Ammattitaitoista palvelua rennolla asenteella, jargonia ja horinaa väistellen. Erikoistunut fantastisten tarinoiden ja tekstien tuotantoon. Seal Colony teki myös nämä nettisivut.

www.sealcolony.fi

Yhteistyökumppaneidemme on tärkeää ilmastonmuutoksen hillitseminen ja nuorten urheilijoiden tukeminen.  Yhdessä poljemme jo lähiaikoina joka päivä tuhansien kilometrien edestä parempaa tulevaisuutta meille kaikille.
PORVOON ENERGIA
iu.jpeg

Porvoossa on palanut sähkövalo jo

yli sadan vuoden ajan. Tänään Porvoon Energia tuottaa maailman puhtainta energiaa. Sähköä ja lämpöä tehdään auringosta, tuulesta, virtaavasta vedestä ja metsästä.

Porvoon Energia lähtee mukaan

koko henkilökuntansa voimin 

liikkumaan ilmaston hyväksi.

www.porvoonenergia.fi

KOTKAMILLS
52764689_640330046398274_232096917536060

Kotkamills on kokenut ja vastuullinen globaali kumppani, joka valmistaa innovatiivisia tuotteita uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta. Tuote- valikoimamme kuuluvat elintarviketur-valliset kuluttajakartongit, ekologinen laminaattipaperi Absorbex®, ja ekologiset puutuotteet. Valmistamme myös kokonaan kierrätettäviä AEGLE® ja ISLA®kartonkeja, joiden vesipohjainen polymeeridispersio korvaa kokonaan muovin pakkauskartongeissa ja ruokateollisuudessa. 

 

Kaikki tuotteemme ovat ympäristö-ystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää. Muovittomat pakkauskarton-kimme vastaavat moneen yhteiskun-nalliseen haasteeseen, kuten arvokkai-den materiaalien pysymiseen kierto-taloudessa ja luonnon roskaantumisen estämiseen.

www.kotkamills.com

LAMOR
Lamor_Blue.png
AKTIA

Visiomme on olla "Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja." 

Aktian tavoitteena on olla vakavarainen ja luotettava kumppani taloudelliseen hyvinvointiin- Ajattelemme pidemmälle. Yritysvastuuohjelman lisäksi  Aktian vastuullisuustyötä ohjaavat valitut YK:n kestävän kehityksen teemat, kuten. ilmasto-politiikka, ilmastoriskien arviointi sekä WWF:n Green Office -periaatteet ja ESG-politiikka vastuulliseen sijoittamiseen.

www.aktia.fi

AUTOSALPA
maxresdefault.jpg

Autosalpa on perheyritys, joka on menestynyt autoalalla reilun 60 vuoden ajan. Menestyksen taustalla toimintaamme ovat aina ohjanneet arvot, jotka näkyvät jokaisen salpalaisen arjessa, kaikissa kohtaamisissa. 

Haluamme olla parhaita siinä mitä teemme. Siksi meillä arvostetaan tekemistä ja aloitteellisuutta. Uskallamme myös vaatia itseltämme ja toisiltamme vähän enemmän.

Meillä asiat tehdään loppuun asti, hyvin. Jokainen annettu lupaus on tärkeä, riippumatta siitä kenelle se on annettu.

www.autosalpa.fi

bc10dda700442b43_800x800ar.jpg
HAKEVUORI
MAHRO
download.jpg

Mahro on vuonna 1992 perustettu, Porvoossa toimiva, teollisuuden kunnossapitotöitä tarjoava yritys. Mahron perusarvoihin kuuluvat 

asiakastyytyväisyys, toiminnan jatkuvuus, laadun jatkuva parantaminen, turvallisuus, 

vastuullisuus ja henkilöstön työhyvinvointi. Mahro haluaa panostaa parempaan ympäristöön ja nuorten liikuntaan.

www.mahro.fi

BOREALIS
iu.jpeg

Borealis Polymers Oy on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. 

 

Borealiksen valmistamia polyolefiinituotteita käytetään monissa tärkeissä muovisovelluksissa, jotka ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Borealis toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa ja tarjoaa innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia muoviratkaisuja, jotka lisäävät lopputuotteiden turvallisuutta, keveyttä, kustannustehokkuutta ja eri osien yhteensopivuutta.

 

Borealiksen edistykselliset polyolefiinit auttavat säästämään energiaa arvoketjun jokaisessa osassa ja tehostavat luonnonvarojen käyttöä.

www.borealisgroup.com

SPECIALIZED
lsi2fsuejzk4ptl4hjwa.jpg

Lamor on yksi maailman johtavista ympäristöratkaisujen toimittajista. Lamor tarjoaa asiakkailleen öljynkeräyksessä, jätteenkäsittelyssä ja veden puhdistuksessa käytettäviä laitteita sekä monipuolisia ympäristöratkaisuja ja -palveluita kuten öljyntorjuntaan ja öljyvahinkoihin liittyviä puhdistus- tai ennakkovarautumispalveluita, jätteiden käsittelypalveluita sekä räätälöityjä vedenpuhdistusratkaisuja. Lamor toimii yhdessä paikallisten kumppaneidensa kanssa tarjoten laajan valikoiman asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja tavoitteenaan puhdistaa maailma, jonka eteen yhtiö on tehnyt töitä perustamisestaan asti. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingin ylläpitämällä Nasdaq First North Premier Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella LAMOR. 

www.lamor.com

Hakevuori Oy tuottaa uusiutuvaa bioenergiaa siivoamalla teiden varsia ja kaatamalla metsistä metsän kasvua haittaavat energiapuut, jotka se hakettaa hakevoimaloiden sähkön tuotantoa varten.  Toimialaan kuuluu energiapuun hankinta, haketus, tienvarsihaketus, hakkeen myynti, puunhankinta, puunkorjuu sekä puunmyynti. 

www.hakevuori.fi

Specialized on polkupyöräalan johtava innovaattori. Yritys luo jatkuvasti uutta ja parempaa pyöräilyteknologiaa. Specializedin motto on ollut alusta alkaen "innovoi tai kuole".

 

Specializedilla me tiedämme, että polkupyörillä on voima parantaa elämää ja muuttaa maailmaa.  Pyörien valmistaminen kuluttaa kuitenkin resursseja ja synnyttää jätettä, meidän tehtävämme on koko ajan arvioida toimintaamme ja löytää kestävämpiä keinoja valmistaa yhä parempia pyöriä.

www.specialized.com

LINNUNMÄKI
Unknown-2_edited.jpg

Eläinklinikka Linnunmäki on toiminut vuodesta 2010 ja se on erikoistunut lintuihin, jyrsijöihin, matelijoihin sekä erilaisiin eksoottisiin nisäkkäisiin. Otamme vastaan myös tavallisempia lemmikkieläimiä kuten koiria ja kissoja. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi. 

www.linnunmaki.fi

K.A. STENDAHL
7000000256.jpeg

Tavoitteemme on tarjota sinulle kattava valikoima laadukkaita tuotteita LVIS-teknologiassa sekä laaja toimittajien verkosto kaikkialla Suomessa. 


Olemme palvelleet yli viiden vuosikymmenen ajan sekä korkealaatuisten tuotteiden että asennusten parissa. Meidän avulla saat täsmällisiä neuvoja juuri tarvitsemastasi tuotteesta.

www.kastendahl.fi

KELLO- JA KULTASEPÄNLIIKE 
OLLE ANDERSSON OY
image-3.32891.ff7111735c.jpeg

Kello ja Koruliike Olle Andersson on Porvoossa palveleva kultasepänliike.

 

Meiltä saat kellot, korut ja palkinnot kaiverruksineen. Teemme erilaiset kultasepäntyöt ammattitaidolla ja korjaamme myös mekaanisia kelloja. 

Yritys on vuonna 1968 perustettu perheyritys, jonka isä Olle aloitti ja pojat Finn ja Kim tulivat mukaan.

Olle Andersson Oy on vuosien ajan toimittanut palkinnot ja mitalit Akilleen järjestämiin pyöräkilpailuihin.

www.olleandersson.fi

DNA
DNA_LOGO.jpg

Lasten ja nuorten urheilun tukeminen on DNA:lle tärkeää – meille se merkitsee hyvän fiiliksen ja liikunnan ilon mahdollistamista, on laji sitten mikä hyvänsä.

www.dna.fi

STOLT RUNNING
D-3Ic-mW4AE__9X.jpg

Stolt on suomalaisvetoinen Lontoossa toimiva reppuvalmistaja, joka on keskittynyt kehittämään korkealaatuisia tuotteita erityisesti pyöräilijöille ja juoksijoille. Yrityksen visiona on kannustaa kaupunkilaisia liikkumaan päivittäin mahdollistamalla työmatkojen taittamisen joko pyörällä tai jalan. Työmatkaliikunta sekä edistää ihmisten omaa terveyttä että on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

www.stoltrunning.com

PORVOON AUTOPALVELU
images.jpeg

Porvoon Autopalvelu haluaa olla alueensa paras täyden palvelun autotalo, jolla on  kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. 

 

Porvoon Autopalvelu on kasvava autoalan palveluyritys, jonka palvelut ovat pala palalta laajentuneet kattamaan useimmat autoiluun liittyvät palvelut. Aidosti paikallisena ja todellisena täyden palvelun talona yritys haluaa ensisijaisesti tarjota kaikki autoilijan tarvitsemat palvelut vaivattomasti, nopeasti ja ensiluokkaisella palvelukokemuksella. 

www.porvoonautopalvelu.fi

STUDIO LINDELL
Valkolakit2.jpeg

Sanoin kuvaamatonta valokuvaustyötä jo yli 40 vuotta.

Valokuvauksessa intohimonamme on tehdä ihmisille ikimuistoisia kuvia, joista on iloa pitkään.

Teemme työtämme sydämellä. Saimme lahjaksi Antero -isältämme tinkimättömän työnteon taidon. Samoin isämme perua on kunnianhimomme, jonka innostamana luomme ainutlaatuisia kuvia asiakkaidemme elämän tapahtumista – Lindellin tiimi on Sinun ja perheesi mukana arjessa ja juhlassa.  

www.studiolindell.fi

PUNKHELSINKI
Punkhelsinki_logo.png

Punkhelsinki on suomalainen, työntekijöidensä omistama täyden palvelun luova suunnittelu- ja mainostoimisto.

Meidät tunnetaan mukavana ja suoraviivaisena kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja toiminta ripeätä.

Jos kaipaat ratkaisuja, jotka erottuvat massasta, puhuttelevat yleisöä ja johtavat toimintaan, niin suosittelemme lämpimästi itseämme.

www.punkhelsinki.fi

PORVOON PYÖRÄKESKUS
Porvoon-pyorakeskus-1.jpg

Vuonna 1998 perustettu perheyritys on keskittynyt pyöräilyn edistämiseen Porvoon seudulla. Sen omistajat Nina ja Kimmo Karhu henkilökuntineen ovat Akilles Green Teamin tukijoita ja kaluston toimittajia. Yritys on Specialized-pyörämerkin valtuutettu edustaja. Kimmo Karhu on Suomessa Specializedin kouluttama  Body Geometry Fittingin huippuasian-tuntija, joka sovittaa pyörät niin Akilles Green Teamin kuin asiakkaidensa tarpeisiin. 

www.porvoonpyöräkeskus.fi

MOPRIM
shutterstock_165826010s.jpeg

Moprim kehittää tekoälyä ja koneoppivia algoritmeja ihmisten ja kulkuvälineiden tunnistamiseen.

 

Moprimin data-as-a-service ratkaisu sopii erityisen hyvin liikkumisdatan keräämiseen ja analysointiin puettavan älykkyyden laitteista kuten matkapuhelimista ja rannetietokoneista.

Moprimin älykäs ja oppiva järjestelmä tunnistaa matkapuhelimen kiihtyvyysantuntereista tarkasti, miten ihminen liikkuu pyöräillen, juosten, kävellen vai autolla, bussilla tai junalla. Moprimin asiakkaita ovat palveluntarjoajat, kuten Akilles Green Team.

www.moprim.com

RESISTENTIA
Pyoraily_kuvituskuva.jpeg

Resistentia on uusi palvelu tavoitteellisille harjoittelijoille.

Oletko milloinkaan miettinyt miten harjoittelet? Entäpä onko mielessäsi käynyt, että harjoittelusi tulokset voisivat olla paljon paremmat mikäli sinulla olisi käytössäsi harjoitussuunnitelma?

Me Resistentiassa autamme sinua harjoittelemaan paremmin. Oletpa sitten kisoihin tähtäävä huippu-urheilija tai tavoitteellinen kuntoilija, voimme auttaa sinua. Resistentian palvelu on tarjota sinulle oma henkilökohtainen huippuvalmentaja.

SEAL COLONY
SEAL_COMAPNY_LOGO_BLUE.png

Porvoolainen markkinointiin ja konseptointiin keskittynyt täyden palvelun toimisto.  Ammattitaitoista palvelua rennolla asenteella, jargonia ja horinaa väistellen. Erikoistunut fantastisten tarinoiden ja tekstien tuotantoon. Seal Colony teki myös nämä nettisivut.

www.sealcolony.fi

bottom of page